DE BLIJE BELG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 810 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Blije Belg. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 21:15 Wat een heerlijke hamburgers
23 jan 2023 om 15:12 Koude patat, 1 portie patat was niet eens mee geleverd en de hamburger was wel top.
22 jan 2023 om 19:27 Friet is lekker, pindasaus valt tegen. Bezorging duurde heel erg lang, meer dan 90 minuten voor een patatje.
13 jan 2023 om 21:13 Patat was slap en halfbakken. Ik vind wat langer wachten op m'n eten niet erg maar dan moet 't wel ok zijn. Heb nu alleen de snack maar gegeten want van de patat werd ik niet gelukkig. En das jammer want dat ben ik niet gewend van ze.
12 jan 2023 om 21:11 Patat slap, gebeld en hebben netjes nieuwe gebracht maar ook deze waren meer slap dan knapperig van buiten. Jammer, want we hadden van verhalen gehoord dat deze cafetaria heel goed is.
7 jan 2023 om 10:04 Heerlijke friet!! En de knakworst daadwerkelijk nog opgewarmd in heet water en super lekker! Wij bestellen zeker weer! Dank jullie wel! ;-)
31 dec 2022 om 10:25 De inschatting gaf aan dat het eten er met een uur was, maar gelukkig was het er een stuk eerder al. Eten was goed warm en de spareribs waren heerlijk mals en goed gemarineerd. Ik was ook positief verrast dat er mayonaise bij de aardappels kwam!
29 dec 2022 om 22:41 Lekker en heerlijk snel bexorgd
26 dec 2022 om 8:42 Goed warm, precies op de afgesproken tijd.
22 dec 2022 om 22:15 Prima
19 dec 2022 om 22:07 Geleverde producten waren prima, echter ontbrak de grote milkshake. Gebeld en excuses gekregen en zal na bezorgt worden. Helaas was dit ook niet het geval.
16 dec 2022 om 20:51 Broer het was kaolo vies bak die patat en kipnuggets in schoon vet ofz want dit is niet oke en die kipnuggets proeven naar meel en mijn sparibs waren koud en proeven raar alleen de frikandel speciaal was nog wel te eten, Doe iets hier aan.