DE BLIJE BELG

DE BLIJE BELG Lekkerder friet vind je niet!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 781 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Blije Belg. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:39 2 haren in mijn patat….
18 sep 2022 om 8:34 Jaren terug was het hier echt top. Nu echt slappe friet. Oud vet? Niet uitgelekt? Geen idee maar het was niet eetbaar. Slappe vette patat.. Jammer geld want beide bakjes zijn de ton in gegaan. Bezorging was wel top.
4 sep 2022 om 20:08 Altijd goed!!!
3 sep 2022 om 19:02 Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar
2 sep 2022 om 19:00 Lekkere friet!
30 aug 2022 om 19:30 Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar!!
29 aug 2022 om 19:12 Was weer heerlijk!! Beste friet van hengelo
29 aug 2022 om 7:25 Het eten was wel goed, alleen proportioneel wijs erg weinig waarvoor je betaald. Bezorging duurde best Lang terwijl het praktisch om de hoek zit
28 aug 2022 om 21:56 Schnitzel menu, alles was heerlijk. Bezorgtijd had ik zelf aangegeven en dat klopte.
26 aug 2022 om 20:06 Droge doner.
22 aug 2022 om 22:51 Wat eet ik hier altijd goed! Tis soms wat langer wachten maar het is het allemaal waard! Blijf zo doorgaan!
21 aug 2022 om 13:43 Eten was prima! Alleen de bezorger kwam op de scooter, gefocust op zijn mobiel met tiktok. En gaf de bestelling af terwijl hij nog naar zijn mobiel zat te kijken op tiktok. Er kwam net een 'hier' af. Ik raad aan het personeel er op aan te spreken.