DE BLIJE BELG

DE BLIJE BELG Lekkerder friet vind je niet!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 736 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Blije Belg. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 22:41 Zoals altijd erg lekker en snel!
13 mei 2022 om 8:32 Fantastisch!!!! Bezorging ging ook super snel. Heel fijn!
8 mei 2022 om 20:49 Voor een zondag was de bezorging goed. Eten was, weer, erg lekker
4 mei 2022 om 0:17 Bestelling was met 1 woord gewoon, TOP!!! Frieten heerlijk en knapperig gebakken, patatje oorlog met rode uitjes, en de rest van de bestelling was net zo heerlijk! Zekers voor herhaling vatbaar, tot een volgende bestelling!
30 apr 2022 om 21:17 Eerste keer daar besteld, goede porties en erg lekkere hamburgers voor een zeer goede prijs. Gaan we zeker nog een keer bestellen!
28 apr 2022 om 19:21 Bestel hier vaker maar vandaag was het heel vies. Slappe melige patat. Erg zonde want hebben het beide weggegooid.
10 apr 2022 om 8:37 Geweldig!! Zonder twijfel de beste van Hengelo
6 apr 2022 om 11:37 Friet was koud en droog,heb ik dus weggegooid, hamburger was ok ,milkshake lekker Ik bestel hier niet meer in ieder geval
4 apr 2022 om 21:11 Op de afgesproken tijd bezorgd prima service
3 apr 2022 om 19:16 Prima en eerder bezorgt dan gepland top
2 apr 2022 om 20:20 Alleen jammer dat het geen belgische frieten waren, verder was het top
28 mrt 2022 om 20:58 Er was iets misgegaan met het inpakken en dus een incomplete bestelling , maar voordat we daar over konden bellen stond de eigenaar al met excuses en de rest van de bestelling op de stoep! Ze hadden het zelf al ontdekt en rechtgezet! Echt top!